Spelrek 18/8 till Chelsea – Leicester: Målkalas väntar?

Published by Timmy on

Chelsea
Oavgjort
Leicester
unibet logga
 • Insättning: 2.000 SEK
 • Bonus: 2.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.40

Speltips

 • Match: Chelsea - Leicester
 • Datum: 18 augusti
 • Tid: 17:30
 • Speltips: Chelsea Ö1,5
 • Odds: 1.80
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Unibet

Sandefjord svarade för en mindre bra prestation då topplaget endast spelade 2-2 mot bottenlaget Skeid. Missräkning för såväl Sandefjord som mig. Bara att kriga vidare!

Idag är det många fina matcher och jag stannar till på Stamford Bridge för  mötet mellan storklubben Chelsea och Leicester i Premier Leagues andra omgång.

Målglada Chelsea

Chelsea föll i premiären med hela 0-4 borta mot Man. United, men det resultatet speglade långt ifrån matchbilden. Ärligt talat gjorde Chelsea en ganska bra match och skapade många bra målchanser, men bollen ville inte in. I Supercup-mötet mot Liverpool i onsdagskväll spelade London-laget stundtals strålande fotboll och pressade Liverpool rejält. Trots det blev det förlust efter straffar efter att matchen slutat 2-2 inklusive förlängning.

I afton är det dags för hemmapremiär för Chelseas del där Leicester väntar på andra sidan. Det lär bli en väldigt speciell match då Frank Lampard äntligen kommer hem och gör sin första match som huvudtränare för Chelsea på Stamford Bridge. Lär bli väldigt emotionellt.

Chelsea visade upp en fin anfallsfotboll under försäsongen då laget smällde in hela 18 mål på sju matcher. London-laget har gjort 2+ mål i fem av sina sex senaste matcher. På hemmaplan har Chelsea gjort två mål eller fler i sju raka matcher och 16 av sina 18 senaste. 

Smålurigt Leicester

Som vanligt, numera, är Leicester alltid en liten halvläskig motståndare för toppklubbarna. Laget har en spännande trupp med bra kvalitet och sprattlar till lite då och då. Leicester har absolut kapacitet för att störa Chelsea i afton. 

Leicester inledde säsongen med att spela 0-0 hemma mot Wolves. Under försäsongen spelade laget sex matcher där man lyckades vinna fem. Det ska dock tilläggas att man mötte tämligen mediokra lag. Bland annat Cambridge, Cheltenham och Scunthorpe.

Nyligen tappade Leicester sin stjärnback, Harry Maguire, till Manchester United, vilket är ett stort avbräck. Det gör, såklart, försvaret mer sårbart, inte minst i början av säsongen.

Leicester brukar ha det tufft på bortaplan, vilket fjolårssäsongen bevittnade om. Laget vann endast två av sina nio sista matcher på resande fot. Det ska även tilläggas att man släppte in mål i samtliga nio matcher och i fem av fallen två mål eller flera.

Dagens speltips

Chelsea har spelat en bra fotboll inledningsvis av säsongen trots att resultaten uteblivit. Laget har framför allt visat upp en finfin offensiv som kommer vinna många matcher åt klubben under säsongen. 

Londonklubben ska såklart ses med toppchans att ta säsongens första trepoängare då Leicester väntar på hemmaplan i afton. Dessutom är det Frank Lampards första match på Stamford Bridge som huvudtränare för Chelsea. Bara en sådan sak lär ge laget extra energi.

Chelsea gjorde hela 18 mål på sju matcher under försäsongen. Dessutom har laget gjort 2+ mål i fem av sina sex senaste matcher. På hemmaplan har Chelsea gjort två mål eller fler i sju raka matcher och i 16 av sina 18 senaste bataljer som hemmalag. 

Leicester släppte in mål i sina nio sista bortamatcher under fjolårsäsongen och brukar ha det tufft på bortaplan. Dessutom är backgiganten, Harry Maguire, såld till Manchester United. 

Jag väljer därför att spela Chelsea Ö1,5 mål till oddset 1.80.

 • Chelsea gjorde 18 mål på sju försäsongsmatcher
 • Chelsea har gått över linan i sju raka hemmamatcher och 16/18 senaste på hemmaplan
 • Leicester har sålt backgiganten, Harry Maguire, till Manchester United
 • Leicester har nollat Chelsea i två raka matcher på Stamford Bridge

Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder en bonus upp till 2000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *