Spelrek 2/8 : FK Sarajevo – Atalanta

Published by Oskar on

Europa League : FK Sarajevo - Atalanta

Kvalen till Champions League och Europa League är i fullfart. 

För svensk del så har lagen blandat och gett, AIK förlorade borta mot Nordsjaelland, Häcken är så gott som utslagna efter 4-0 mot RB Leipzig, Djurgården kryssade hemma mot Mariupol medan Malmö lyckades besegra Cluj med 1-0 på bortaplan.

I denna rek har jag dock valt att blicka bort från de svenska lagen och istället begett mig till Bosnien dit Atalanta ska bege sig för att ta sig an FK Sarajevo. Inför mötet hemma i Bergamo så var Atalanta tokfavoriter och skulle väl egentligen skicka ut Sarajevo där och då, vilket många säkert trodde när Atalanta även tog ledningen efter redan 11 minuter, för att sedan utöka till 2-0 strax innan halvtid. Men någonting sas inne i omklädningsrummet för i andra halvlek så gick Sarajevo ut och svarade med att göra 2-1 och sedan 2-2 ett par minuter senare. Ett resultat som sedan stod sig matchen ut. 

Detta innebär även att Atalanta ”måste” vinna matchen då Sarajevo har två bortamål och är ute vid ett eventuellt kryss (förutsatt det slutar 0-0, 1-1). Atalanta har ju på pappret ett betydligt bättre lag än Sarajevo, samtidigt har Sarajevo ett enormt stöd på hemmaplan med sin ultras vilket kan få laget att lyfta sig lite extra.

Vår rek

Jag tror vi återigen får se en målrik match. Atalanta måste gå framåt då man är ute vid ett 0-0 resultat. Tror därför det kan rassla i båda lagens mål och spelar därför BLGM (Båda lagen gör mål) till det finfina oddset 2.00 hos Unibet.

Har du inget konto hos Unibet kan du skapa det här och ta del av deras välkomstbonus på 200 % upp till 1.000 SEK. 

  • FK Sarajevo är starka på hemmaplan och går sällan mållösa
  • Atalanta har endast hållit nollan 3/10 senaste matcherna
  • Förra matchen slutade 2-2
  • Atalanta är på pappret mycket starkare än FK Sarajevo
  • Sätt in 500 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 5x bonus
  • Minimum odds: 1.40

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *