Spelrek 26/6: Dags för runda två i kvalet!

Published by OskarJ on

Thiago Monteiro
Christoper Eubanks
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Thiago Monterro-Christopher Eubanks
 • Datum: 26 juni
 • Tid: 12:00
 • Speltips: Över 22.5 game
 • Odds: 1.83
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Bet365

Hallå där! Comebacken slutade i grönt, firma Paes/Paire gjorde ett riktigt fint jobb. Idag har jag siktat in mig på kvalet till Wimbledon och andra rundan där. Matchen spelas som match ett, som startar klockan 12.00, Thiago Monteiro från Brasilien möter Amerikanen Christopher Eubanks.

Brasilianeren har visat dålig form på gräset

Thiago Monteiro är en vänsterhänt tennisspelare från Brasilien som är rankad för tillfället på en 115e plats, han har varit 74a som bäst. Han är sjätte seedad i kvalet och var alltså endast sex platser från att gå direkt in i huvudtävling som hade gett 44000 pund. Monteiro spelar som bäst på grus men jag tycker hans spelstil borde passa gräset lite mer, förra året gjorde han endast en grästävling och i år torskade han i första rundan i en challenger förra veckan. Monteiro spelar mycket med sin forehand som är bra men lite för mycket topspinn på bollen ger mer tid till motståndaren just på gräs. Serven håller riktigt bra klass och backhand är ganska begränsad men han har en ganska okej slice som biter bra på gräs. I första rundan i kvalet slog han Roberto Marcora efter två raka tiebreak set. Han var riktigt stabil i egen serve och vann 78% av sin förstaservar. Dock i returgamen hade han stora problem, Roberto Marcora är ingen storservare, Monteiro vann endast 22 poäng i Marcoras serve varav 4 var dubbelfel, italienaren gjorde även 11 serve. Nej, brasilianaren måste upp i nivå när han nu kliver in i andra rundan mot en storservare i Eubanks.

201 centimeter från Atlanta

Christopher Eubanks mäter hela 201 centimeter, 197a på världsrankingen men på gräs håller jag honom ett tiotal platser bättre eftersom han har så bra serve. Förstaserven är minst lika bra som John Isner och Reilly Opelkas, men andra serven är lite väger men långt ifrån dålig. När väl bollen är i spel är Eubanks riktigt svag, hans forehand är ändå okej, backhandsidan är ganska svag men Eubanks väljer att slita bollen nästan hela tiden och det är en stor fördel på gräs då bollen studsar väldigt dåligt. På tre set i första kvalrundan mot Luca Vanni bjöd Eubanks på hela 21 serveess, 49 vinnare och 42 egna misstag (enkla). Efter den statistiken förstår ni nog själva hur amerikanen väljer att spela sin tennis. Kikade på den matchen och Eubanks hade stora problem när serven kom mot hans backhand. Då Monteiro är vänsterhänt blir det ännu större problem för amerikanen. Spelar Eubanks bra med sin forehand och servar okej så är ett tiebreak nära. 

Dagens speltips

Jag tycker att oddsen ligger lite lågt på Eubanks men vågar inte röra den marknaden då Monteiro har visat upp dålig form på gräset. Istället tar jag över 22.5 game då båda killarna servar bra och har dåliga returer, upplagt för maratonmatch. Att tänka på i Wimbledon så är sista set alltid långt, det vill säga att det inte blir tiebreak i ett avgörande set då har inte bolagen koll på en början. Båda spelarna täckte linan ganska enkelt i första rundan och banorna så här i början är riktigt bra och framförallt riktigt snabba. Linan på 22.5 tycker jag är ganska låg och vid ett tiebreak är spelet ganska nära att gå in men det är bara att tacka och ta emot. Lycka till!

Jag väljer därför att spela över 22.5 game till oddset 1.83.

 • Bra serve på båda spelarna
 • Båda lirarna har ganska begränsade returer
 • 3/6 set slutade i tiebreak i första rundan för båda spelarna
 • Eubanks blandar och ger i sina matcher, framförallt om serven inte fungerar.

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *