Spelrek 8/8 Frölunda – HV71: Äntligen hockey igen

Published by Timmy on

Frölunda
Oavgjort
HV71
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 Spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x insättning
 • Minimum odds: -

Speltips

 • Match: Frölunda - HV71
 • Datum: 8 augusti
 • Tid: 19:00
 • Speltips: Blg2m
 • Odds: 1.90
 • Units: 2,5/5u
 • Spelbolag: Bet365

Äntligen är hockeysäsongen här! 

Förvisso är det bara träningsmatch och försäsong, men ändå. Det kommer spelas hockeymatcher runt om i vårt avlånga land närmare varje dag framöver. 

Jag kan såklart inte låta bli att lägga ett spel till kvällens match mellan svenska mästarna, Frölunda, och Jönköpingslaget HV71. Matchen spelas på neutral plan i Kungsbacka Ishall.

Mönstrar starka lag

Säsongens första match är kommen för såväl Frölunda som HV71. Vid den här tidpunkten på säsongen brukar spelet vara lite sådär, vilket är fullt förståeligt. Enligt den information jag fått fram under dagen kommer båda lagen mönstra starka lag där många nya spelare kommer ingå i trupperna för att visa upp sig från sin bästa sida.

Detta bör således betyda att kvällens kamp lagen emellan kommer, trots att det är säsongens första träningsmatch, innehålla en hel del kvalitet och energi. 

Frölunda, som vann SM-guld under den föregående säsong, har ett väldigt starkt lag där man fått behålla många av guldklimparna från förra säsongen och samtidigt värvat in fin kvalitet i bland annat Theodor Lennström, Johan Sundström och Nicklas Lasu med flera. 

HV71, som slutade åtta i grundserien och åkte ut i kvartsfinal mot Färjestad under fjolårssäsongen, har rustat upp rejält under sommaren och har definitivt ett lag för toppen av SHL. Jönköpingslaget har, som de flesta andra lagen, tappat många tunga namn inför säsongsstarten, men har även fyllt på med kvalitetsspelare som Linus Sandin, Eric Martinsson, Linus Fröberg, Axel Holmström, Juuso Ikonen och Anthony Camara med flera.

Mycket offensiv kvalitet

Det må vara en träningsmatch, men den offensiva kvaliteten som finns i de båda lagen är inget man skojar om. I kväll kommer det finnas många otroligt skickliga spelare som älskar att göra mål, vilket i sin tur bör rendera i att nätet rasslar till några gånger under kampen.

Under samma tidpunkt ifjol möttes de båda lagen i säsongens första träningsmatch, även den spelades i Kungsbacka Ishall. Den matchen vann HV71 med 3-2 efter en stark första period.

Frölunda spottade in mängder med mål under grundserien ifjol och även i slutspelet. Känslan är att Göteborgslaget kommer fortsätta på liknande vis i år med start redan i kväll. Även HV71 gjorde en hel del mål under fjolårssäsongen och var inblandade i många målglada matcher. 

Frölunda gjorde 76 mål på sina avslutande 19 matcher (målsnitt på 4,0) och HV71 33 mål på sina elva sista matcher (målsnitt på 3,0) samtidigt som de båda lagen släppte in en del mål.

Dagens speltips

Utbuden hos spelbolagen gällande försäsongsmatcherna brukar vara dåligt, så även i kväll. Jag hittade dock blg2m (båda lagen gör minst två mål vardera) till hela 1,90 hos Bet365.

Båda lagen mönstrar starka lag, har värvat in otroligt mycket offensiv kraft samt att såväl Frölunda som HV71 är två lag som älskar att spela offensiv hockey. Det är alltid riskabelt att spela på träningsmatcher såklart, men känslan är den att det kommer bli en hel del mål i matchen. Det spelar ingen roll om det är träningsmatch eller seriespel, varje spelare kommer göra sitt för att hitta nätmaskerna och försöka vinna matchen till sitt lag. 

Jag väljer därför att spela blg2m till oddset 1.90.

 • Båda klubbarn kommer mönstra starkt lag
 • Det finns otroligt mycket offensiv kvalitet i respektive lag
 • Mycket misstag brukar begås i träningsmatcher, vilket bör resultera i många målchanser
 • Det är en träningsmatch där allt kan hända

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 spelkrediter för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *