Spelrek 9/10 till Grums-Borlänge: Fyran mot tvåan!

Published by OskarJ on

Grums
Oavgjort
Borlänge
coolbet
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Grums-Borlänge
 • Datum: 9 oktober
 • Tid: 19:00
 • Speltips: Borlänge
 • Odds: 1.73
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Coolbet

Hallå där! Storhamar slarvade otroligt mycket igår och blev också besegrade med 1-3, men vi tar nya tag. Idag är det massor av matcher i hockeyettan och jag har hittat ett intressant odds i matchen Grums-Borlänge.

Grums har startat riktigt bra!

Grums ligger fyra efter sex omgångar och man trodde inte Grums skulle vara det starkaste laget i Värmland. Man har vunnit fyra av sex matcher men om man ska vara ärliga kommer segrarna mot Surahammar, Gripen och Köping bland annat och dom är sämsta lagen i serien. Segern senast mot Mariestad med 6-2 var riktigt starkt men man ska också komma ihåg att Mariestad vann skotten ganska överlägset men Grums gör det riktigt bra, dock har man både ettan och tvåan i serien i nästkommande matcher och då får man visa lite var man står. 19.23% i powerplay är helt okej, men deras boxplay är riktigt riktigt bra med över 95%. 

Grums har ett ungt lag och medelåldern är endast 21 bast. Pelle Hedlund och Jesper Norbäck är två killar som håller riktigt hög klass och snittar över en pinne per match. Backen Jesper Appel håller allsvensk klass och är ruskigt viktig för Grums defensiva spel. Utöver dessa herrar så finns det massvis av spelare som varit ganska ledande i sina J20 superelit lag och då är man bra spelare. Grums har ett bra lag men rutinen sviker lite och jag tror ändå man missar allettan trots en bra start. Man har mött Borlänge fyra gånger under två år och Borlänge har vunnit alla fyra, noterbart är att Borlänge har vunnit 0-7 samt 0-2 i Värmland. 

Går Borlänge upp i topp ikväll?

Borlänge ligger tvåa i tabellen trots att man endast torskat en fight, det är Lindlöven som toppar efter sex raka segrar. För två säsonger sedan var man i allsvenskt kval, och förra året gjorde man allting bra fram till andra kvalrundan där Huddinge blev för svåra. Nej, jag tror att Borlänge kommer att vinna den västra serien, man har vunnit 5/6 matcher utan egentligen ha spelat bra ishockey, både boxplay och powerplay är dåligt. 

Det finns massor av kvalité i Borlänge, Markus Persson är otroligt bra och står noterat för 8+2. Matej Galbavy kom in sent från Mora och är en spelare som är sevärd, han har lirat tre matcher och har tre pinnar, en perfekt lekkamrat till Persson. Jacob Thor och Philip Norberg har även dom startat säsongen bra genom att snitta över en pinne per match under dom sex inledande fighterna. 

När Borlänge spelar sin bästa hockey är det få lag i hela hockeyettan som kan mäta sig. Borlänge har spelat ganska dåligt i ett par matcher men det var en vecka sedan man lirade och man har tränat på bra, jag tror att Borlänge åker dom dryga 23 milen och hämtar tre pinnar.

Dagens speltips

Visst, Grums har startat riktigt bra och slog Mariestad senast hemma med 6-2 men jag tycker att Borlänge har bra mycket bättre trupp än värmlänningarna. 1.73 är bra betalt och jag tror att Markus Persson och Co vill få upp farten under rören och får man det kan denna match rinna iväg. Hade formen varit bättre för dalmasarna så hade detta varit ett maxbet. Lycka till!

Jag väljer därför att spela Borlänge till oddset 1.73.

 • Borlänge har en av ettans bästa trupper
 • Två raka matcher utan att släppa in mot Grums borta för Borlänge
 • Markus Persson är en spelare som är för bra för ettan
 • Grums är bra och kan störa egentligen alla lag om man spelar bra

Oddset hittar vi hos Coolbet som erbjuder en bonus upp till 500 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *