Liverpool-Atlético Madrid

Speltips: Liverpool att kvalificera sig

Spelstopp: 21:00

Odds: 2.05

Units: 3/5

Liverpool

Hittade tillbaka till vinnarspåret igen med seger mot Bournemouth, 2-1. Formen är inte supertoppad precis, men det är ingen vågad gissning att mycket av fokuset har legat på denna matchen. Har gått igenom den tyngsta perioden denna säsongen med 3 förluster på de 5 senaste och helt plötsligt har man blivit ganska klara underdogs att gå vidare från dubbelmötet, trots bara 0-1 från första mötet. Hemma på Anfield förlorar man max en match per säsong och särskilt under den här typen av utslagningsmatcher tenderar atmosfären där vara en avgörande faktor. Förra säsongen lyckades man t ex vända 0-3 mot Barcelona till 4-3 totalt, detta trots att returen spelades utan Firmino och Salah. Jag får känslan av att Liverpool har en urladdning i sig och att den mycket väl kan komma här.

A.Madrid

Stod för en perfekt genomförd match i första mötet. Spelar på sin egen styrka, ett ramstark och taktiskt skickligt försvarsspel. Returmötet i afton lär inte bli annorlunda på något sätt från spanjorerna. ”Orosmolnen” som jag ser det för Atlético är bortaspelet. Endast en seger på de senaste 13 matcherna tycker jag säger en del, även om det ”bara” blivit 5 förluster. Men 1-1 mot Espanyol för ca 10 dagar sen är inget superresultat. Liverpool borta är en annan kaliber och här kommer de förmodligen behöva göra mål.

Dagens speltips

Jag tror att detta kommer bli riktigt jämnt och tycker att Atlético har en rimlig chans att ta sig vidare. I mina ögon är det mer eller mindre 50/50 att avancera. Att göra Liverpool till underdogs är kanske ett rejält misstag från spelbolagen, de verkar ha glömt hur läget var inför första mötet. 0-1 är trots allt inte oöverkomligt.

Därför spelar jag Liverpool att kvalificera sig till oddset 2.05.
Oddset hittar vi hos BET365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Liverpool enormt hemmastarka
  • Säsongen "över" för Liverpool vid förlust-full motivation att vänta
  • Henderson tillbaka i hemmalaget
  • Atlético försvarsstarka och Liverpool har Alisson skadad

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.