Tecau/Rojer vs Bopanna/Shapovalov

Speltips: Tecau/Rojer

Spelstopp: 16:30 cirka

Odds: 1.80

Units: 4/5 U

Hallå där! Dubbeln i New York gick in hur enkelt som helst, 3/3 denna vecka är magiskt! Vi fortsätter även idag på dubbelspåret där vi har en fin dubbelmatch framför oss, det är det samspelta paret Rojer/Tecau som tar emot Bopanna/Shapovalov som håller hög klass. Häng med på analysen!

Har varit ett bra dubbelpar i många år!

Tecau/Rojer har spelat dubbel ihop under en väldigt lång tid, man har hela 20 titlar tillsammans och varit ett av världens bästa dubbelpar, det är man nu också enligt mig. År 2020 har startat ganska segt för paret, rök redan i andra omgången i Australien och senast torskade man andra rundan i Montpellier. Har dock servat riktigt bra hela året. Här i Rotterdam har man hunnit spela en match där man vann 6-2 6-2 mot Tsitsipas/Zimonjic, en sjukt bra insats där man vann hela 92% när man prickade förstaserven. Underlaget i Rotterdam är ganska långsamt för att vara inomhus och det passar Rojer/Tecau perfekt.

Horia Tecau är en långtennisspelare som servar riktigt fin och har en världens bästa volley. Jean Julien Rojer är något mindre men servar även han riktigt bra och spelar en fin volley. Dessa killar spelar nästan alltid ihop och är väldigt samspelta på plan. I runda ett såg man ut att vara riktigt tända och har stor chans att plocka sin första titel för året. 

Tecau/Rojer vann mot Shapovalov förra veckan, men då i par med Auger-Aliassime, Tecau/Rojer är ett av världens bästa dubbelpar trots deras ålder och man trivs på detta underlag, det märktes i runda ett!

Spelade ganska mycket ihop under 2020

Roman Bopanna är 39 år och spelat väldigt mycket dubbel i sina år, han är 193 centimeter lång har en riktigt fin serve, problemet är rörligheten på planen. Denis Shapovalov är en riktigt skicklig singelspelare som är ung, han har en ranking på 54a i dubbel som är mycket bra då han satsar på singel. Kanadicken är vänsterhänt och servar riktigt bra och har en forehand i absoluta världsklass, lite svagare volleyspel men håller helt klart.

Det är första tävlingen tillsammans för detta par, i runda ett slog man Peers/Venus efter en tuff match. 74% vinst efter förstaserven där 12 var serveess. En bra insats av paret, som håller hög klass på snabba underlag. Paret hade lite problem stundtals då underlaget i Rotterdam är i det långsammare laget.

Bopanna/Shapovalov vann ganska mycket matcher 2019 men räckte inte enda fram. Rojer/Tecau kommer bli tufft och jag tror man förlorar, Shapovalov har redan fokus på nästa veckas tävling. 

Dagens speltips

Rojer/Tecau är fortfarande en av världens bästa dubbelpar trots sin ålder. Man körde verkligen över motståndet i första rundan och såg ut att trivas på detta underlag. Bopanna/Shapovalov är ett skickligt dubbelpar men tror inte man räcker till här, oddsen är fina på Rojer/Tecau. Lycka till!

Därför spelar jag Bethard till oddset 1.80.
Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Rojer/Tecau var felfria i egen serve i runda ett
  • Rojer/Tecau slog Shapovalov förra veckan
  • Bopanna/Shapovalov fick inte ut max av sina förstaservar på detta underlag
  • Bopanna/Shapovalov viasade förra året att man är ett bra dubbelpar

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.