Norwich-Liverpool

Speltips: Liverpool+Ö2.5

Spelstopp: 18:30

Odds: 1.78

Units: 3/5

Norwich

Ligger sist i tabellen och behöverbörja ta trepoängare för att ge sig själva chansen att hänga kvar. Vann senaste matchen mot Bournemouth men hade innan dess 8 raka förluster. Har gjort mål i 6 av de 8 senaste matcherna och har faktiskt bara nollats en enda gång på hemmaplan denna säsongen. Jag blir inte förvånad om de bidrar till målproduktionen även här.

Liverpool

Suveräna Liverpool leder ligan med 22 poäng och kommer äntligen få lyfta bucklan i vår. Har nu haft 9 dagars vila och kommer med fräscha ben och få skador till denna matchen. Lär inte lägga några fingrar emellan här och naturligtvis ska man gälla som stora favoriter här. Snittar 2 mål/match på bortaplan i ligan men bara 6 insläppta. Trock dock man kommer gasa här och jag blir inte förvånad om de gör 3-4 mål efter välbehövlig vila.

Dagens speltips

Jag tror att Liverpool vinner och att man gör minst två mål här. Med tanke på Liverpools fina försvarsspel så är det lite svårt att tro på mål från Norwich, men jag får ändå en känsla av att de inte kommer gå tomhänta från denna matchen vad gäller gjorda mål. Jag tror på något i stil med 3-1 till Liverpool.

Därför spelar jag Liverpool+Ö2.5 till oddset 1.78.
Oddset hittar vi hos Betsson som erbjuder 100 % upp till 1.000 SEK

  • Liverpools anfall kan göra 2-3 mål på en dålig dag
  • Norwich behöver vinna-kan försöka gå offensivt här och blotta luckor
  • Liverpools försvar är så pass bra att de kan göra 2-0 och sen stänga matchen

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.