Vitality vs NiP

Speltips: NiP rak / NiP -1,5

Spelstopp: 22:00

Odds: 1.72 / 3.20

Units: 3 / 1

Dessvärre tappar Fnatic en karta emot North när de vinner mötet med 2-1. Värst utav allt var att de förlorar sin egen karta, så units – för gårdagen, men idag siktar vi på tre gröna irad där de två första tipsen redan är uppe och nu det tredje till Vitality vs NiP som börjar 22:00

Vitality's choke emot Spirit

Det började som förväntat, Vitality körde över Spirit och gick säkert emot en tredje seger irad för att säkra avacemang. De säkrar första kartan efter lite om och men med 16-9 och kliver sedan in på SITT EGET KARTVAL. Som det bättre laget förväntas det verkligen att Vitality ska göra en upprepning av första kartan. Fransmännen vinner pistolrundan men sedan blev det en oväntad vändning. Spirit lyckas plocka 11 av de 14 rundorna som var kvar i första halvan, De stänger sedan kartan extremt enkelt på andra halvan med 5-1 och vinner kartan totalt 16-5. 

Tredje kartan kom och Vitality var fortfarande extrema favoriter. De får en fantastisk start och leder med 6-1, men återigen vände hela kartan och Spirit lyckas plocka 11 av 14 rundor och går upp i ledning 12-9. Lagen tradear rundor lite och kartan slutar tillslut 16-13 till Spirit. Nu möter de NiP som har vunnit sex raka kartor och det är nästan en måste vinst för att avancera. 

NiP's otroliga möten hittills.

De har förvisso mött de två ”sämsta” lagen på förhand i denna gruppen, men även Astralis. De har alltså hittills inte förlorat någon karta och har snittat 8.5 förlorade rundor per karta, något som är extra imponerande. Deras senaste vinst emot Godsent kom till en början väldigt tufft. Endast åtta rundor på CT-sidan av Nuke för NiP och en förlorad pistolrunda på första halvan såg att Godsent tog ledningen 9-8 och spelade CT på den mest CT-sidade kartan. 

NiP lyckas få fem rundor irad men direkt efter det gör Godsent det samma och går återigen upp i ledningen md 14-13. Kniven mot strupen för NiP. Efter en vinst i den 28onde rundan tog Godsents ekonomi en riktig smäll och när resultaten var 14-14 fick de komma in i rundan med en blandning av SMGS samt Rifles. Även den förlorar dem och sista rundan av matchen, har de enbart en varsin pistol som roligt nog, är den närmaste av de tre avslutande rundorna. NiP tar dock segern där 16-14 och går sedan vidare till sitt eget kartval som är Overpass.

På Overpass tog NiP tag i taktpinnen direkt och vägrade släppa den. De fick ihop 7rundor innan Godsent lyckades få en runda. P.g.a. att många i NiP dog under den vunna rundorna hade de inte en ekonomi som klarade av en förlorad runda, och var tvungna att forcea samt ecoa de nästkommande rundorna vilket gjorde resultatet 7-3. Då hade svenskfemman fått nog och vann resterande rundor i halvan som slutade 12-3. Godsent vinner pistolrundan på andra halvan men mycket mer än så blev det inte, NiP plockar resterande 4rundor som behövs för vinst och vinner andra kartan 16-4.

Dagens speltips

Med tanke på att NiP har visat dominans emot ett av världens bästa lag, men även visat behärskning och kontroll när de ligger under emot ”sämre” lag tyder på att de faktiskt har ett väldigt solid femma. Vitality hade ett extremt tufft möte emot Spirit där deras nyaste lagkamrater, misutaaa inte fick NÅGON kill och slutade matchen med en K/D på 0/18 och jag tvekar på att de lyckas studsa tillbaka mot ett lag som NiP

Därför spelar jag NiP rak till oddset 1.72. (3u) SAMT

NiP -1,5 till oddset 3.20. (1u)
Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder 100 % upp till 1.000 Spelkrediter

  • NiP har vunnit sex raka kartor
  • Vitality har inte varit övertygande i sina tidigare två segrar
  • Svenskarna i NiP "säkrar" gruppvinst vid seger
  • Matchen spelas online och det kan vara ett svagt NiP

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.