Wolves-Leicester

Speltips: Båda lagen gör mål

Spelstopp: 21:00

Odds: 1.81

Units: 3/5

Veckomatcherna gick inte vägen denna gången. Två raka 1-1 där jag lirat vinster för Brentford och Fulham. Championship är som sagt en lite vanslig liga och det var således skönt att insatserna hölls nere. Nu har vi en fin helg framför oss med många sevärda matcher. Det kommer två speltips per dag fredag-söndag från mig och vi inleder med en match från England och en från Spanien.

Wolves

Är inne i en liten svacka resultatmässigt men gör fortsatt fina insatser. Trots en vinst senaste sex ligamatcherna ligger man bara sex poäng från fjärdeplatsen som innebär spel i Champions League.Dags att växla upp nu och jag tror att Wolves blir hyperfarliga i vår.

I Wolves matcher i PL snittas det 2.68 gjorda mål/match (2.91 när de spelar hemma). Båda lagen har gjort mål i 19 av deras 25 matcher och i 10 av 12 på hemmaplan. På hemmaplan har de gjort mål i samtliga 2 ligamatcher.

Leicester

En av de största positiva överraskningarna denna säsongen. Parkerar på tredjeplatsen med luft ner till Chelsea på fjärde. Nu gäller det ”bara” att knyta ihop säcken för Brendan Rodgers så blir det spel i CL till hösten. Formen är ok bortsett från uttåget i Ligacupen mot Aston Villa som helt klart var en missräkning. 

När Leicester har spelat PL denna säsongen har det snittats 3.2 mål/match (3.3 när de spelat borta). Leicester har själva gjort 28 mål på 12 matcher (9-0 mot Southampton ger en lite skev bild). Båda lagen har gjort mål i 15 av deras 25 matcher och i 7 av 12 bortamatcher. Det har även skett i 6 av de 7 senaste ligamatcherna.

Dagens speltips

Även om det här är lite av en sexpoängsmatch så tror jag på en del mål. Wolves behöver verkligen börja vinna och Leicester kommer få fina möjligheter att kontra med Vardy på rulle och Maddison och Perez släpande bakom. 

  • Två offensivt skickliga lag som ofta spelar målrika matcher
  • Wolves behöver verkligen vinna och lär gå framåt- fina kontringslägen för Leicester
  • 0-0 i första möten denna säsongen

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.