Timmys Snöboll – vecka 31

Published by Timmy on

Denna vecka testar vi snön hos Betsson-koncernen och deras tre varumärken Betsafe, Betsson och Nordicbet. Du kan plocka ut bonusen hos samtliga spelbolag och har du ett gammalt konto men ej spelat under 2019 kan du plocka ut bonusen igen.

betsafe
5/5

100 % upp till

500 KR

8x omsättningskrav

betsson
5/5

100 % upp till

1.000 KR

8x omsättningskrav

nordicbet
5/5

100 % upp till

1.000 KR

8x omsättningskrav

Snöboll #1

Vi inleder ”Timmys Snöboll” med ett spel hämtat från Allsvenskan där Elfsborg tar sig an Kalmar i ett riktigt ångestmöte. Kalmar ligger på en 14:e-plats i tabellen med endast 13 inspelade poäng på 16 matcher. Elfsborg ligger fem poäng före på en tiondeplats. Båda lagen är således i stort poängbehov. Detta kan såklart bidra till en låst och målfattig match så länge vi inte får ett tidigt 1-0-mål. 

Kalmar har gjort minst mål i hela Allsvenskan med sina blott elva fullträffar. Det småländska laget är dock relativt täta bakåt med 19 insläppta mål. Elfsborg gör inte jättemycket mål, men släpper in en hel del. Dock möter man Kalmar på hemmaplan i afton, vilket bör resultera i att Elfsborg släpper in lite mål. De kanske rent av håller nollan?

Jag väljer därför att tro på en målsnål tillställning och spelar U2,5 mål i matchen till fina 1,79. Elfsborg har gått under linan i 8/16 matcher hittills under säsongen och Kalmar i hela 13/16! Kalmar är det laget i Allsvenskan som har spelat flest matcher med två mål eller färre.

Kalmar saknar åtta (!) spelare inför kvällens match och kommer såklart lägga sig på defensiven direkt. Laget kommer vara nöjda med en poäng och till viss del även Elfsborg. Känslan är att båda lagen kommer ha stort fokus på att INTE förlora kvällens match. 

Ser man till de tre senaste inbördes möten så har matcherna slutat 1-1, 1-1, 0-1, det vill säg – samtliga matcher har gått U2,5 mål. Elfsborg har gått under linan i 4/5 senaste hemmamatcher och Kalmar i 5/7 senaste på resande fot.

Nu håller vi tummarna för lite mål i Borås i kväll. Lycka till vid rygg!

Speltips

  • Match: Elfsborg - Kalmar
  • Datum: 29 juli
  • Tid: 19:00
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.79
  • Insats: 250:-
  • Spelbolag: Nordicbet

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *