Timmys Snöboll – Vecka 32

Published by Timmy on

Snöboll v.32

Ny vecka och nya möjligheter för ännu en snöboll. I veckans snöboll blickar vi till det nyetablerade spelbolaget Casumo som erbjuder marknadens högsta oddsbonus. Du registrerar dig genom Mobilt BankID och uttag sker inom loppet av minuter.

5/5

100 % upp till

20.000 KR

10x omsättningskrav

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Snöboll #1

Så var det äntligen måndag igen, vilket betyder att vi startar en ny snöboll. Förra veckan tog snöbollen slut under första dagen då Elfsborg gjorde 2-1 i den 95:e minuten… Snacka om otur, men så är det ibland. Det är bara att bryta ihop och komma igen ännu starkare.

Dagens utbud är väldigt klent och jag hittar inget klockrent singelspel därav väljer jag att lägga en allsvensk dubbel till 1,73 gånger pengarna. Kombinationsspelet ”ska” bara hitta hem.

Jag väljer Örebro Ö0,5 mål till 1,35 samt Ö1,5 mål i Elfsborg – Djurgården till 1,28. Denna kombination blir således 1,73 gånger pengarna, vilket är ett bra odds i mitt tycke.

Örebro – Göteborg

Örebro har gjort fyra (!) mål i två raka matcher och verkar ha hittat rätt offensivt. Man möter förvisso försvarsstarka Göteborg, men jag tror ändå man löser minst ett mål. Örebro har gjort mål i 15 av sina 19 senaste matcher på hemmaplan. Dessutom har man gjort mål i fyra raka hemmamatcher mot Göteborg och totalt hela elva (!) mål på dessa. Göteborg har släppt in mål i nio av sina elva senaste bortamatcher. 

Elfsborg – Djurgården

Att det ska bli minst två mål i denna match ser jag som mycket troligt. Djurgården har en finfin offensiv och har gjort 28 mål hittills under säsongen. Även Elfsborg gör mycket mål och släpper in ännu fler. Boråslaget har 22-29 i målskillnad efter 17 kamper under säsongen.

Elfsborg har löst linan i sex raka matcher och Djurgården i 13/14 senaste bataljerna. Linan har dessutom gått in i elva (!) raka inbördes möten. Allt pekar således på att spelet hittar hem även i kväll.

Speltips

  • Match: Allsvenskan
  • Datum: 5 augusti 2019
  • Tid: 19:00
  • Speltips: Dubbel
  • Odds: 1.73
  • Insats: 250 kronor
  • Spelbolag: Casumo

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *