Timmys Snöboll – Vecka 37

Published by Timmy on

Snöboll v.37

Ny vecka betyder en ny snöboll. Denna vecka testar vi på Coolbets jaktmarker och har ni inte ett konto här kan jag verkligen rekommendera er att skaffa. Här hittar ni ett brett utbud och allt som oftast marknadens högsta odds.

Läs vår recension om Coolbet

5/5

100 % upp till

500 KR

Omsättningskrav: 6x

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Snöboll #1

Återigen har det blivit en ny vecka. Tiden går onekligen fort. Mina senaste snöbollar har inte varit något vidare och det är dags att ändra på det med start i kväll. EM-kvalet i fotboll fortsätter även under måndagen och jag väljer att plocka mitt spel från mötet mellan Ryssland och Kazakhstan.

Ryssland har gjort ett fint gruppspel så här långt med fyra vinster på fem matcher. Lägg därtill att  man har en målskillnad på hela 17-4 på dessa bataljer. Man ligger därmed två i tabellen hela fem poäng före trean, och kvällens motståndare, Kazakhstan. Ryssland kan mer eller mindre säkra en EM-plats till mästerskapet 2020 vid tre poäng under måndagskvällen. 

Kazakhstan, som ligger trea, har gjort ett stabilt gruppspel och spelat in sju poäng på fem matcher. Man har dock ingenting att hämta mot de stora nationerna, Belgien och Ryssland, i gruppen. Kazakhstan föll borta mot Belgien med 0-3 och hemma mot Ryssland med hela 0-4! Kazakhstan har därmed hämtat sina poäng mot de tre sämre lagen i gruppen.

Som ni säkert förstår så tror jag stenhårt på Ryssland och att det kan bli en hel del mål i matchen. Ryssland är otroligt starka hemma och då ska Kazakhstan bli en munsbit. Jag väljer därför att spela hemmavinst + Ö2,5 mål i matchen till godkända 1,63. Ryssland vann, som tidigare nämnt, mötet i Kazakhstan med hela 4-0 och där bevisade man att laget är både en och två klasser bättre. 3-0 är fullt rimligt att hoppas på i kväll, men skulle Kazakhstan näta, vilket man absolut kan göra, räcker det med endast två hemmamål. Jag känner mig därmed trygg med reken.

Speltips

  • Match: Ryssland - Kazakhstan
  • Datum: 9 september
  • Tid: 20:45
  • Speltips: Ryssland+Ö2,5
  • Odds: 1.61
  • Insats: 250:-
  • Spelbolag: Coolbet

Du har väl inte missat att vi har recenserat de bolag med svensk licens.
Klicka här för att komma till vår lista över sportbonusar

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


1 Comment

Speltips – 9 september | Leva livet · 9 september, 2019 at 14:34

[…] Dagens snöboll och mitt bästa spel hittar ni hos Spelrek. Utöver den som snöboll lägger jag 3,5… […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *