Spelrek 1/9: Universidad de Chile – Deportes Temuco

Published by Andreas on

Primera Division : Universidad de Chile - Deportes Temuco

Spelen fortsätter att rulla på otroligt bra och här tycker jag mig ha funnit ett riktigt kanonspel återigen. Vi blickar mot Chile!

Universidad de Chile eller La U som många säger är en av storklubbarna i det avlånga landet. La U ligger dock bara på en 6:e plats den här säsongen och prestationerna blandar och ger minst sagt. 

Deportes Temuco är en positiv överraskning tycker jag och det verkar just nu som att man undviker nerflyttning då man trots sin 12:e plats har 5 poäng ner till San Luis och 7 poäng ner till jumbon Everton.

La U kommer till dagens match med en förlust i det chilenska Superclasicot mot Colo Colo. Just Colo Colo var totalt överlägsna och att segersiffrorna bara blev 1-0 är rejält i underkant. Intressanta siffror är att La U bara har vunnit 2 av sina 5 senaste ligamatcher och de har förlorat 4 av sina 6 senaste hemmamatcher där målskillnaden är 7-11, man har släppt in hela 30 mål på 21 matcher vilket ger ett snitt på 1.43 insläppta mål per match.

Deportes Temuco spelade senast 1-1 hemma mot jumbon Everton och det får nog ses som en av de svagaste insatserna för säsongen. Man har annars sett väldigt bra ut på sistone och har 9 raka matcher utan torsk vilket trots många oavgjorda får ses som starka papper.

Vår rek

Jag kan någonstans förstå att La U är klara favoriter här men det här är alldeles för mycket. Det är mycket historik i form av lagnamn som gör att oddsen är som de är och hade det varit en mindre klubb likt Union La Calera så hade raka på hemmavinst varit runt 2.00-strecket, det är jag helt övertygad om. Värt att nämna är också att La U har 2 riktigt tuffa avbräck i Sebastian Ubilla och David Pizarro som båda är avstängda medans Echeverria är tveksam till spel. 

Med allt detta sagt så blir mina spel följande:

4/5 units på Deportes Temuco +1 (Insatsen tillbaka vid torsk med 1 mål) @ 1.72 hos Pinnacle.

4/5 units på Deportes Temuco Över 0.5 @ 1.66 hos Coolbet.

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.50
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *